Loomis tiedottaa


Image

COVID-19-virus on levinnyt ympäri maailmaa ja vaikuttanut meihin kaikkiin. Maksutapana käteinen on turvallinen - siinä on mm. vähemmän COVID-19-virusta kuin muovissa. Lue lisää >


Tilaa tunnukset: Vapauta henkilöresurssit yrityksenne ydintehtäviin ja hoida rahahuoltopalvelut sujuvasti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tilaa tunnukset >

Käyttöohjeet: Verkkopalvelun käyttöohjeet löydät Pdf-tiedostoina Loomiksen verkkosivuilta. Verkkopalvelun ohjeet >

Tuetut selaimet: Suosittelemme käyttämään tuettuja selaimia, jotka ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari. IE eli Internet Explorer ei ole tuettu selain, joten sillä Verkkopalvelun sivusto ei toimi oikein.


Uutta!

Tilityksen viestikenttään kirjoitettu viesti siirtyy nyt automaattisesti tiliotteelle sellaisena kuin se on Verkkopalvelun tilitysilmoitukseen kirjoitettu. Tämä ei kuitenkaan koske niitä asiakkaita, joiden kanssa on sovittu vakioviestin käyttämisestä tilityksissä. Tällöin vakioviesti on syötetty jo Loomiksella oleviin asiakastietoihin valmiiksi ja tilitapahtumiin tulee sitä kautta automaattisesti kyseinen vakioviesti.

Jotta automaattinen viestikentän kirjaus onnistuu, tulee turvapussin numeron olla oikeassa muodossa. Turvapussin numerokentässä tulee olla vain yhden pussin numero, ilman kirjaimia ja muita merkkejä.

Turvapussin numeron voi syöttää kätevästi oikein lukemalla pussissa oleva viivakoodi viivakoodinlukijalla Turvapussin numero -kenttään. Näin säästyy myös aikaa, eikä tule näppäilyvirheitä.

Internet Explorer ei ole tuettu. Tuetut selaimet ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari.

Sisäänkirjautuminen

Unohdin salasanani