Loomis tiedottaa


Image

COVID-19-virus on levinnyt ympäri maailmaa ja vaikuttanut meihin kaikkiin. Maksutapana käteinen on turvallinen - siinä on mm. vähemmän COVID-19-virusta kuin muovissa. Lue lisää >


Tilaa tunnukset: Vapauta henkilöresurssit yrityksenne ydintehtäviin ja hoida rahahuoltopalvelut sujuvasti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tilaa tunnukset >

Käyttöohjeet: Verkkopalvelun käyttöohjeet löydät Pdf-tiedostoina Loomiksen verkkosivuilta. Verkkopalvelun ohjeet >

Tuetut selaimet: Suosittelemme käyttämään tuettuja selaimia, jotka ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari. IE eli Internet Explorer ei ole tuettu selain, joten sillä Verkkopalvelun sivusto ei toimi oikein.


Juhannuksen pyhät aiheuttavat muutoksia arvokuljetusaikatauluihin.

Arkipyhinä ei suoriteta kuljetuksia, mutta mikäli tarvitsette pois jäävän kuljetuksen tilalle käynnin, teemme niitä maksullisina erillistilauksina.

Kuljetuksia ei suoriteta seuraavina pyhäpäivinä:

• juhannusaatto pe 25.6.

• juhannuspäivä la 26.6.


LOOMIS TIEDOTTAA 17.5.2021

Arvoisa Asiakas

Loomis Suomi Oy on siirtynyt kaikkien toimipaikkojen osalta keskitettyyn asiakaspalveluun 17.5.2021. Muutoksen tavoitteena on yhtenäistää toimintamalleja, vastata digitalisaation vaatimuksia ja kokonaisuutenaan parantaa asiakaspalvelukokemusta.

Loomis Suomi Oy:n valtakunnallisen asiakaspalvelun yhteystiedot ovat

Sähköposti: fi.asiakaspalvelu@loomis.com

Puhelin: 0204 30 1151

Kiitos yhteistyöstä ja mukavaa kesää!


Uutta!

Tilitystä tehdessä turvapussin numeroksi on mahdollista kirjata enää pelkkiä numeroita. Jos turvapussin yksilöintitiedossa on kirjaimia, välilyöntejä tai muita merkkejä, ne kuuluu jättää pois ja kirjata pelkkä numerosarja.

Internet Explorer ei ole tuettu. Tuetut selaimet ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari.

Sisäänkirjautuminen

Unohdin salasanani