Loomis tiedottaa


Image

COVID-19-virus on levinnyt ympäri maailmaa ja vaikuttanut meihin kaikkiin. Maksutapana käteinen on turvallinen - siinä on mm. vähemmän COVID-19-virusta kuin muovissa. Lue lisää >


Tilaa tunnukset: Vapauta henkilöresurssit yrityksenne ydintehtäviin ja hoida rahahuoltopalvelut sujuvasti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tilaa tunnukset >

Käyttöohjeet: Verkkopalvelun käyttöohjeet löydät Pdf-tiedostoina Loomiksen verkkosivuilta. Verkkopalvelun ohjeet >

Tuetut selaimet: Suosittelemme käyttämään tuettuja selaimia, jotka ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari. IE eli Internet Explorer ei ole tuettu selain, joten sillä Verkkopalvelun sivusto ei toimi oikein.


Joulun ja uuden vuoden pyhät aiheuttavat muutoksia kuljetusaikatauluihin. Arkipyhinä ja niiden aattoina ei suoriteta kuljetuksia, mutta mikäli tarvitsette pois jäävän kuljetuksen tilalle käynnin, teemme niitä maksullisena erillistilauksena.

Tänä jouluna ja vuoden vaihteena arkipyhiä ovat: • torstai jouluaatto, 24.12.2020 • perjantai 1. joulupäivä, 25.12.2020 • lauantai 2. joulupäivä, 26.12.2020 • perjantai uudenvuodenpäivä, 1.1.2021 • keskiviikko loppiainen, 6.1.2021.

Internet Explorer ei ole tuettu. Tuetut selaimet ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari.

Sisäänkirjautuminen

Unohdin salasanani