Loomis tiedottaa


Tilaa tunnukset: Vapauta henkilöresurssit yrityksenne ydintehtäviin ja hoida rahahuoltopalvelut sujuvasti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tilaa tunnukset >

Käyttöohjeet: Verkkopalvelun käyttöohjeet löydät Pdf-tiedostoina Loomiksen verkkosivuilta. Verkkopalvelun ohjeet >

Tuetut selaimet: Suosittelemme käyttämään tuettuja selaimia, jotka ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari. IE eli Internet Explorer ei ole tuettu selain, joten sillä Verkkopalvelun sivusto ei toimi oikein.


Kevään pyhäpäivät aiheuttavat muutoksia arvokuljetusaikatauluihin.

Arkipyhinä ei suoriteta kuljetuksia, mutta mikäli tarvitsette pois jäävän kuljetuksen tilalle käynnin, teemme niitä maksullisina erillistilauksina. Tilaattehan kuljetuksenne hyvissä ajoin! Kiitos!

Kuljetuksia ei suoriteta seuraavina pyhäpäivinä:

• pitkäperjantai pe 29.3.

• pääsiäismaanantai ma 1.4.

• vappu to 1.5.

• helatorstai to 9.5.

Vaihtorahat tulee olla tilattuna aina viimeistään kahta pankkipäivää ennen toimitusta klo 12 mennessä. Huomioittehan pyhäpäivien vaikutuksen vaihtorahantilausaikatauluihinne.

Iloista kevättä!


HUOM! Arvokuljetuslomakevihkoja tarvitsevat asiakkaat

Valitettavasti arvokuljetuslomakevihkojen tilaus ei onnistu tällä hetkellä verkkopalvelun kautta. Lomakevihkotilaukset eivät välity tarviketilauksista pakkaukseen. Mikäli tarvitsette suorakuljetuspalvelussanne kyseisiä vihkoja, tilaattehan niitä sähköpostilla tai verkkopalvelun palautelomakkeen kautta. Kiitos! Pahoittelumme ylimääräisestä vaivasta!

Internet Explorer ei ole tuettu. Tuetut selaimet ovat Chrome, Firefox, Edge ja Safari.

Sisäänkirjautuminen

Unohdin salasanani